Kurs

SYNG OG LÆR-kurs

INSPIRATORKURS OM 10 SMAKSPRØVER (1 -2 timer)

Kurset inneholder litt om bakgrunnen for SYNG OG LÆR-serien og om hvorfor sang er så anvendelig i læring. Mest av alt skal vi synge "smaksprøvene" sammen. De 10 smaksprøvene er hentet fra SYNG OG LÆR- NORSK, MATEMATIKK, SAMFUNNSFAG, KRLE OG NATURFAG.

Link til dette demohefte er http://notebutikken.no/media/syng_og_laer_demo.pdf
så kan du bli kjent med sangene, både med tekst og melodi.

 

 

 

 

 

 

 

SYNG OG LÆR KRLE KURS (1-4 timer)

Kurset inneholder litt om bakgrunnen for SYNG OG LÆR - serien og om hvorfor sang er så anvendelig i læring. Vi skal bla  sette fokus på:
- Hvordan du kan knytte sangene til tema du jobber med i KRLE-faget. Flere av sangene kan fungere som en slags  "oppsummering" av lærestoffet, feks Fortellingen om Buddha.
- Hvordan bruke ulike lese- og læringstrategier i forhold til en sangtekst?

Mest av alt skal vi synge sammen og lære nye  sanger om religion, fellesskap og erkjennelse.  Avhengig av hvor lang tid vi har, vil vi kunne synge sanger fra " ønskebrønnen". Alle sangene er sunget inn på Cd som følger bøkene.

 

 

 

 

 

 

SYNG OG LÆR NATURFAG (1-4 timer)

Kurset inneholder litt om bakgrunnen for SYNG OG LÆR-serien og om hvorfor sang er så anvendelig i læring. Vi skal bla sette fokus på:
- Hvordan du kan knytte sangene til tema du jobber med i NATURFAG. Flere av sangene kan fungere som en slags "oppsummering"/huskeregle av lærestoffet, feks I dyreriket ( her lærer du begrepssystematikk: art, slekt, familie, orden, klasse, rekke)
- Hvordan bruke ulike lese- og læringsstrategier i forhold til en sangtekst?

Mest av alt skal vi synge og lære mange nye og forfriskende sanger. Avhengig av hvor lang tid vi har, vil vi kunne synge sanger fra "ønskebrønnen". All komp ligger tilgjengelig digitalt via streamingtjenester.

 

 

 

 

 

 

FOR ALLE KURSENE GJELDER
Kursene kan bestilles til skole (1-7.kl), SFO, kulturskole, kommune, region eller lærerhøgskole. Kurspris er 1500kr for første time, og 1000kr for timer utover dette. Reise, diett og overnatting kommer i tillegg.  Arrangeres det kurs, vil dere få rabatt på bøkene.
Det kan også legges inn enkle yogaøvelser underveis, hvis dere ønsker det.

YOGA- kurs

  • KVELDS OG MORGENKURS
    Det blir  kveldskurs på tirsdagskvelder fra kl. 19.30-21.00 i høst- og vinterhalvåret. Morgenkurset er på onsdager fra kl. 9.00-10.15.  Et kursforløp er på 10-12 ganger. Les mer på Yoga i Valdres.
  • HELGEKURS
    Jeg holder vanligvis et helgekurs hvert semester sammenhengende fredag kl. 18.00-20.30 og lørdag kl. 10.00-12.30. Meld fra hvis dette er noe du ønsker å være med på. Helgekurs kan også avtales etter ønske for grupper med minimum 3 personer.
  • SOMMERKURS
    Det er foreløpig ikke fastsatt datoer for sensommerkurs, men informasjon kommer når det er klarlagt.  Kurset har tidligere gått over 4 dager og har vært fint å kombinere med turer i fjellet. Ta kontakt hvis du er interessert.

 

Påmelding og bestilling

Ved ønske om  Syng og lær-kurs, påmelding til yogakurs eller bestilling av CD: "Yoga - med noko attåt" benytt Bestillingsskjema, send en sms  eller ring!

 


Org.nr 994 383 302
Banknr. 0539 6635641
Tlf. 918 60656
Mail: margaret@syngogstrekk.no

Takk til Innovasjon Norge og Kreativ Strek for støtte og hjelp til å utvikle denne hjemmesiden.

Ta gjerne kontakt med meg for en uforpliktende prat om kurs eller foredrag.

Telefon 918 60 656