Yoga i Valdres


KURSPROGRAM  HØST 2019

  • Kveldskurs: Tirsdag kl. 19.30-21.00 Oppstart 5.november

  • Morgenkurs: Onsdag kl.09.00-10.15 Oppstart 6.november

KVELDSKURS PÅ TIRSDAGER  4 ganger Pris 700kr. En enkeltgang 200kr (hvis det er ledige plasser)

MORGENKURSET ONSDAGER   4 ganger Pris 600kr. En enkeltgang 180kr (hvis det er ledige plasser)
   

Innholdet i kursene er inspirert av klassisk og medisinsk yoga. Kursene passer for deg som ikke har gjort yoga før, som har prøvd litt yoga eller som ønsker å holde praksis ved like. På kursene vil du få en god introduksjon til flere fysiske stillinger, pusteøvelser, meditasjon og avspenningsteknikker.

Det er også mulig å avtale helgekurs i yoga(feks fredag kl. 18.00-20.30 og lørdag kl. 10.00-12.30) for grupper med minimum 3 personer. Pris 800kr pr. person.

KURSLOKALE: Fivilvegen 9, 2953 Beitostølen (10 minutter å gå fra Kiwi)

OM PÅMELDING: Gå til bestillingsskjema nedenfor eller ta kontakt på tlf.91860656

Litt om Yoga

Yoga er en gammel indisk treningsform for kropp og sjel. Yoga betyr enhet, og samspillet mellom kropp, pust og bevissthet er et grunnleggende prinsipp. Yoga har både fysiske og mentale virkninger. Når du praktiserer yoga blir du roligere, sterkere og mykere.

Et yogakurs vil inneholde fysiske øvelser, pusteøvelser, balanseøvelser, enkel meditasjon og avspenning. De fysiske stillingene kan hjelpe deg med å løse opp spenninger i kroppen. Mange av øvelsene er spesielt gode for rygg, nakke og skuldre. Gjennom pusteøvelsene vil du med enkle grep lære å utvikle en roligere og dypere pust. Mange som  praktiserer  yoga forteller at de får bedre søvn, reduserer stressnivå og opplever at de får påfyll av energi. Utøvelsen av yoga er tro-, verdi- og livssynsnøytral. Yoga passer like godt for menn som for kvinner.

Husk at 3 dype pust kan bringe deg fra en tilstand i stress til en ønsket tilstedeværelse her og nå.

 

Bestillingsskjema

Ta gjerne kontakt med meg for en uforpliktende prat om kurs eller foredrag.

Telefon 918 60 656