skog%20i%20grønt[1].jpg

Syng og strekk

tanker[1].png

Bokprosjektet

30. april 2018

Å synge for å lære - å stanse for å være
Nå har jeg delt sangene mine i 3 hauger sammen med tegninger og malerier som Bossa har laget, og det ser ut som starten på 3 bøker med følgende arbeidstitler:

- 10 sanger - og en hønseræpp for å hjelpe verden litt
- Sanger og veier for å finne seg selv igjen
- Å synge for å huske- og å lære

utstillingsbilde lite.jpg

Utstillingen: " En sommergjest i Asker"

30. april 2018

Fra Bjerkøya mot Rogneskjær
I hele juni måned blir det utstilling av bildene til Bossa i Selvikvillaen i Vollen Asker.
Åpning blir 1.juni kl. 13.00 og alle er hjertelig velkommen. Ingen av bildene har vært utstilt før og noen vil være til salgs. Vi har også laget kunstkort og blomsterkort av noen av bildene.

oldemor2_red[1].jpg

Piken med silkehatten

10. oktober 2017

I sangen "Oldemora mi"
er det moren min som er "modell", fordi hun har vært opptatt av fredsarbeid. Bossa malte dette bildet av henne i 1929. Mor har fortalt at dukken het Mai-Britt, og den var oppkalt etter hennes svenske kusine. Mor er nå 95 år, og hun kan enda huske at kusina var "fjong".

bragnesskole[1].jpg

Bossa

12. mai 2016

Bossa nova
er en brasiliansk musikksjanger som er utviklet fra samba.Bossa er også kallenavnet på morfaren min, som var født i Drammen og gikk på Bragernes skole. Han likte godt matematikk  Han utdannet seg til kontorist og jobbet som hovedbokholder i Felleskjøpet i 35 år. A M Erichsen ble Norgesmester i sjakk i 1922. Han var også en god amatørkunstmaler og  mange av bildene på hjemmesiden min har han laget.

bilde_ruter[1].jpg

Yoga med noko attåt

16. desember 2015

"Yoga - med noko attåt"
er tittelen på CD`n som kom ut i 2017. Den inneholder yogaøvelser og sanger. Det følger også med et hefte hvor du får vite mer om yogaøvelsene du får lære, litt informasjon om hjernen og sangtekster og noter til sangene.
Undertittelen til CD`n er: BEVEGELSE, PUST OG SANG for bedre LÆRING, HELSE OG HUMØR for alle.
Du kan laste ned 3 av lydfilene gratis her på hjemmesiden. Innholdet i CD`n kan tilpasses alle og kan brukes på skolen, i familien, på arbeidsplassen eller der hvor du er, sammen med andre eller alene, og du trenger ganske liten plass. Lykke til!

 

 

Yoga i klasserommet

27. juni 2014

Her kommer et lite yogaprogram jeg har brukt i klasserommet. Programmet kan brukses som start på dagen eller som en pause. Det kan også være smart å gjøre litt yoga før du gjør  leksene eller før du skal prestere noe spesielt.

Dette er store og små tanker, bilder og annet som jeg ønsker å dele med andre gjennom nettsiden.